top of page

EXPERTISES

interimmanagement

kenniscentrum oncologie deventer

Vanaf september dit jaar (2022) verzorgt Yssel Ontwikkeling het interim-management voor het Kenniscentrum Oncologie tot in ieder geval het einde van dit jaar. Doel is om een goede exploitatie met begroting op te zetten en zorg te dragen voor huisvesting voor langere termijn. 

Overleg met gemeente en Raad van Toezicht zijn al ingezet. Samen met de directie, mevrouw Heesen en haar team wordt een en ander tot een gezonde exploitatie gebracht.  

 

Hulpverlening bij kanker voor patiënt en dierbaren 

Het Kenniscentrum Oncologie Deventer is er inmiddels tien jaar voor patiënten met een oncologische aandoening en is het expertisecentrum voor patiënten, familie en vrienden van patiënten en zorgprofessionals in de Stedendriehoek. Het centrum biedt onder andere behandeling en begeleiding, voorlichting en informatie, service en voorzieningen. Deze diensten kunnen worden aangeboden door (met dank aan) een groep bevlogen zorgprofessionals en vrijwilligers. 

www.kenniscentrumoncologie.nl

KLIMAFROST

Voor Klimafrost verzorgt Yssel Ontwikkeling de backoffice wat onder andere bestaat uit informatieverstrekking omtrent de producten en dienstverlening, maar ook het maken van offertes en het inplannen van de plaatsing en/of werkzaamheden.  

 

In het kort: 

Klimafrost levert en installeert installaties voor de particuliere en klein zakelijke markt. Het assortiment bestaat uit de meest uiteenlopende installaties van uitsluitend A-merken als Mitsubishi,Panasonic en Samsung. De uitgebreide collectie van onder andere energiebesparende warmtepompen, klimaatsystemen en zonnepanelen bieden u een totaaloplossing met een hoog comfort en een laag energieverbruik, voor een gezond, duurzaam en comfortabel binnenklimaat.  

www.klimafrost.nl

VOF Bruggeman

Door persoonlijke omstandigheden van opdrachtgever heeft Yssel Ontwikkeling tijdelijk  management uitgevoerd voor VOF Bruggeman.

Yssel Ontwikkeling heeft zorggedragen voor bedrijfsbeëindiging en verkoop vastgoed. 

bottom of page